3 sezondur Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden yasak elma dizisi, bu hafta 105. Bölümü ile ekranlara gelecek. Entrikası bitmek tükenmek nedir bilmeyen ve ekranın en absürt konulu dizisi olarak tanımlanan yasak elma projesinden giden bir oyuncunun tekrardan kadroya dahil olacağı biçiminde kulis bilgileri medyaya yansımıştı. Bu ismin ise kim olduğu şimdiden merak konusu olmaya başladı. Nihayetinde o kişinin kimliği ortaya çıktı, detaylar haberimizde…

Her bölümüyle izleyiciyi adeta şaşkına çeviren yasak elma dizisi, 85. bölümden meydana gelen ilginç gelişmeler ile beraber adeta tepetaklak olmuştu! İzleyiciye adeta büyük bir ters köşe zinciri yaşatmayı başaran dizinin 85. bölümünde, dizinin başrolünde oynayan Talat Bulut'un can verdiği Halit Argun hayatını kaybederek diziye veda etmişti.

Bu ayrılık ile alakalı diziden biri bölüm sonra ise Şahika'nın abisi Kaya, Kerim, Yiğit karakterleri de tek tek dizinin oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Meydana gelen bu aralıklarla beraber diziye Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Gülenay Kalkan' ın da aralarında olduğu pek çok oyuncu birden katılmış. Senaryodan başka bir yere doğru giderken, giden oyuncular arasında izleyicinin ayrılığına en çok üzüldü iki isim vardır. Gökhan Alkan'ın hayat verdiği Kerim karakteri ile Barış Kılıç'ın can verdiği Kaya karakteri çok seçilmişti.

Geriye kalan isimlerden en çok Kerim ile Kaya'nın dize gelmesi açısından dileklerde bulundu izleyici. Yıldız ile aşkı yarım kalmış olan iki Kerim ve Ender ile aşkına devam etmesi dört gözle beklenen Kaya bekliyordu.
 

Barış Kılıç'ın Hayat Verdiği Kaya Karakteri Yasak Elma Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Yeniden Dönüyor

Ender'den olan oğlu Yiğit'i de alıp giden Kaya, Yasak Elma'ya geri dönüyor!

  • Kayanın yasak elma'ya geri dönmesi ile beraber şahika'nın çevirmiş olduğu entrikalar duracak mı?
  • Kaya ile beraber oğlu Yiğit sonraki bölümlerde tekrar gelecek mi?
  • Kaya'nın gelmesi ile beraber dengeler nasıl değişecek?

Tüm Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız yasak Elma dizisinin bu akşam FOX TV'de yayınlanacak ve 105. yeni bölümünü kaçırmayın!

Editör: Wan Haber