Wanhaber

Vanspor FK, Teknik Direktör Ersin Aka ile resmen anlaştığını duyurdu. Mustafa Sarıgül ile yollarını ayıran Vanspor FK, bundan sonra yoluna Ersin Aka ve ekibi ile devam edecek.

Vanspor’un deplasmanda konuk olduğu Ankaraspor maçını izleyen ve maç sonrası ilk açıklamasını yapan Ersin Aka, takımın oynadığı oyunu çok beğendiğini belirterek bu durumun kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

“VANSPOR’DA OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

Vanspor camiasında görev alacak olmasının kendisini heyecanlandırdığını aktaran Aka, “Vanspor camiasını uzun zamandır takip ediyorum. Özellikle de bu sene yaptıkları işler bizleri ve spor kamuoyunu etkiledi. Çok iyi bir yönetim, çok iyi bir oyuncu grubu, çok iyi bir camia olduğunu biliyorum. Bu yüzden burada olmak beni heyecanlandırıyor. Açıkçası kararımı ekibimle birlikte bu yönde verdim. Çok heyecanlıyız. Çok merak ediyoruz Van’ı. İnşallah pazartesi günü orada olacağız. Van’a yakışan şampiyonluğu hep birlikte el ele vererek elde etmek istiyoruz” dedi.

MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Ankaraspor – Vanspor maçını izleyen Teknik Direktör Ersin Aka, bu maçla ilgili de yorumda bulundu. Aka; “Bence maçın ilk 75 dakikası, benim bu sene izlediğim en iyi 2. Lig maçıydı ve bizim takımımız da en iyi takımdı. Benim daha çok inancım arttı. Videolarını izlediğimde bu kadar iyi oyununu görememiştim açıkçası iyi sonuçlara rağmen. Ancak bugün bu oyun beni daha çok heyecanlandırdı. Demek ki bu potansiyelimiz var. Biz de bunu biraz daha üste çıkartıp takımı daha iyi bir yere getirteceğiz. Tabi eksikleri de gördük. Onlarla da ilgili daha çok çalışmamız gerekecek” ifadelerini kullandı.

Haber: Umut Tarhan

Editör: Ramazan Çetin