Müge Anlı'nın programında Türkiye'yi sarsan Mehmet Ali Özdemir cinayetinde şok bir itiraf geldi. 25 Aralık'ta kaybolan ve 21 gün sonra cansız bedeni bulunan Mehmet Ali Özdemir’in katili ortaya çıktı. Peki, Mehmet Ali Özdemir'i kim öldürdü? İşte detaylar:Müge Anlı'da Şok Gelişme Mehmet Ali Özdemir Cinayetinde 6 Ay Sonra İtiraf Geldi! Katil Kim Çıktı-1

Mehmet Ali Özdemir Cinayetinin Perde Arkası!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Ali Özdemir cinayetinin perde arkası aralandı. 25 Aralık'ta kaybolan ve 21 gün sonra cesedi bulunan Mehmet Ali Özdemir’in ölümüyle ilgili şok itiraflar gün yüzüne çıktı. Cesedin yanında bulunan meyvelerin gizemi ve olayın detayları Müge Anlı'da açığa çıktı.

Cinayet İtirafı: Katil Kim?

Mehmet Ali Özdemir’in cesedi arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde bulundu. Cinayet soruşturması sırasında, Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem ve ailesinden 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalarda Mehmet Ali Özdemir’in kayınbiraderi Mehmet Genç, eniştesini öldürdüğünü itiraf etti. Kardeşiyle sürekli kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir’in, eşine de şiddet uyguladığı iddialar arasında.

Mehmet Ali Özdemir Cinayeti: Şok İtiraflar ve Gözaltılar

Cinayet itirafında, kayınbirader Mehmet Genç, kız kardeşine uygulanan şiddet nedeniyle eniştesini öldürdüğünü söyledi. Olay yerinde delilleri saklamak için aile üyeleri tarafından yapılanlar da itiraflar arasında. Kanlı kıyafetlerin yakıldığı ve delillerin gizlendiği belirtildi. Bu itiraflar, Mehmet Ali Özdemir cinayetinde altüst eden gelişmeler olarak kayda geçti.Müge Anlı'da Şok Gelişme Mehmet Ali Özdemir Cinayetinde 6 Ay Sonra İtiraf Geldi! Katil Kim Çıktı-2

Mehmet Ali Özdemir’in ölümüyle ilgili daha fazla bilgiye ve gelişmelere Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi