WanHaber / Özel

Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret ve Fuar Kongresi, yarın (07.12.2023) başlıyor. Fuarda Van adına da stant kuruldu ve bu stantta kentin tanıtımı yapılacak.

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’ın tarihsel ve kültürel değerlerini tanıtmak üzere fuara katılım sağlayacak. Çok sayıda turizmcinin de yer alacağı fuarda Van’ın tanıtılmasının büyük bir önem taşıdığı vurgulanıyor.

Bir çok ülkeden turizmcileri ve turizm potansiyellerini buluşturacak olan fuar yarın başlayacak ve 9 Aralık günü sona erecek.

Fuar İzmir’de düzenlenecek olan fuar Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilecek.

En prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret ve Fuar Kongresi’nde, Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de yerini alarak kentin tanıtımını sağlayacak.

Van’ın doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerlerinin de tanıtılacağı fuara katılımın sağlanması kentteki turizmciler tarafından da destekleniyor.

Kaynak: Haber: Ramazan Çetin