Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi kimin? Sahibi Sedat Peker mi? Sedat Peker son videosunda bu kahvecinin kendisinin olduğunu ileri sürerek buradan AK Parti'nin seçim çalışmalarına kahve gönderdiğini ileri sürdü. Peki, işi aslı nedir? Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi kimin? Sahibi gerçekten de Sedat Peker mi?

Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisinin geçmişi 1930'lu yıllara kadar uzanıyor. Kahve uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra kapanmış. 2013 yılında kahvehanenin sahiplerinin torunlarından Bilun Çolak markayı yeniden hayata geçiriyor. Çolak yeniden Türk kahvesi işine geri dönmeye karar verdi ve Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi firmasını kurdu.

Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi kimin

Çolak yeni açılan firması için, "Yılların deneyimini, 2013 senesinde İstanbul’da kurduğumuz üretim tesisimizde, günümüzün modern altyapısı ile buluşturuyoruz. En yüksek kalitedeki çekirdeği ithal ediyor , tesisimizde kavurup öğüttükten sonra yurtiçi ve yurtdışı piyasalarına dağıtımını yapıyoruz." diyor. 

Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Bilun Çolak , hızla büyümekte olan markalarının başarısını dedelerinden gelen geleneksel kültürü geleceğe başarı ile taşımaya bağlıyor.

Çolak sözlerine şu şekilde devam ediyor: Türk kahvesi çok özel ve geleneksel bir içecek. Ülkemizle bütünleşmiş, bu toprakların insanlarından ayrı düşünülemeyecek değerli bir kültür. Bu sebeple üretimimizi büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz. En modern makineleri kullanmamızın yanı sıra o geleneksel tadı kaybetmemek için kahvemizi taş değirmenlerde öğütüyoruz. Her içtiğiniz fincanda aynı tadı ve kaliteyi yakalayabilmeniz için üretim makinelerimizde özel bir bilgisayar yazılımı kullanıyoruz. Böylece insan gücünü minimize ederek kalite standardını sağlayabiliyoruz. Sonhaberler

Editör: Wan Haber