WanHaber-ÖZEL

Van Dernekler Federasyonu (Van FED) öncülüğünde bu yıl 2.’si düzenlenen Van Tanıtım Günleri’nde konuşan Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, iş dünyasına seslendi.

Van’ın, Türkiye’nin farklı noktalarında tanıtılmasından mutluluk duyduğunu belirten Süer, “Çok mutlu ve gururluyum. İstanbul’da Van tanıtılıyor. İnsanımız burada kültürümüzü tanıtıyorlar ve bu durumdan çok mutlyum. Başta Van Dernekler Federasyonu (Van FED) Başkanı Fatih Yağız olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederim. Van Ticaret Borsası olarak elimizi taşın altına koyarak seneye daha güçlü ve daha gür katılacağız. Van’a yatırım desteklerinin arttırılması gerektiğine inanıyorum.

stanbul’da 400 bine yakın Vanlı hemşerimiz var ve 16 milyonluk bir kentte Van’ı tanıtıyoruz. Bu Van için önemli bir buluşma günüdür. İstanbul’da da artık Van’ın değerleri, ürünleri tanıtılıyor. Büyük bir katılım var. Çevre illerden gelenler var” diye konuştu.

“BÖLGESEL YATIRIMLARIN ARTIRILMASI GEREKİYOR”

İş dünyasına seslenen Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, bölgesel yatırımların arttırılması gerektiğini dile getirerek, “Van’ın kalkınması ve yatırımların artması için tüm iş dünyasına da sesleniyorum; Van ciddi manada yatırıma elverişli bir kent ve önü son derece açık.

Bizler bu etkinlikler kapsamında Van’ı daha güzel noktalara getireceğiz. Bölgesel yatırımların arttırılması gerekiyor, bu anlamda elimizden gelen her gayreti göstereceğiz. Amacımız Van’ın daha da iyi noktalara gelmesidir” ifadelerine yer verdi.

Haber: Fatma Öztürk

Editör: Ramazan Çetin