Wanhaber / Ramazan Çetin

Van Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesine taşınması nedeniyle yarın (02.12.2023) açılış programı düzenlenecek.

Edremit Yeni Mahalle’de yeni bir yerleşkeye taşınan DSİ 17 Bölge Müdürlüğü, tüm icracı birimleri burada bir araya getiriyor. Tüm ünitelerin bir arada bulunması ile çeşitli avantajlara sahip olacak DSİ’nin yeni yerleşkesinin 1. kısmı tamamlandı. Söz konusu kısım için yarın açılış programı düzenlenecek.

Toplamda 3 kısımdan oluşan DSİ yerleşkesinin 1. kısmında çalışmalar tamamlandı. 1. kısmın açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in de katılacağı açıklandı.

Konuya ilişkin olarak DSİ tarafından yapılan açıklamada; “İcracı birimleri bir alanda toplayan yeni yerleşkemiz, vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunulması anlayışıyla tasarlandı. Tüm ünitelerin bir arada bulunması; bina güvenliği, aydınlatma ve ısıtma giderlerinde de ciddi azalmaları beraberinde getirecek. Van Şehrimize Hayırlı Olsun!” denildi.

Editör: Ramazan Çetin