Wanhaber / Haber Merkezi

Her yıl dijital platformlar sponsorluğunda yapılan yarışma, girişimcilik ekosisteminin önemli etkinlikleri arasında yer alıyor.

Asya Ventures, Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Living Lab destekleriyle gerçekleştirilen Startup Yatırım Zirvesi'nde ödül alacak kurum ve yöneticileri belli oldu. Kurulduğu günden bu yana başarısını artıran Van Teknokent, Girişim Dostu Teknokent seçildi.

Girişimcilik ekosistemine yaptıkları katkılardan dolayı ve 2024 yılında gerçekleştirmeyi hedefledikleri önemli projeler için Van Teknokent’e verilen ödülü Van Teknokent Genel Müdürü Yasemin Yetkin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’ndan aldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü ve Van Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Teknokent’in girişim dostu olarak ödüle layık görülmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Van Teknokent’in önemli çalışmalarıyla 2022 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kuluçka Faaliyetine Göre En Başarılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi kategorisinde üçüncü olduğunu hatırlatan Rektör Şevli “Van Teknokentimizin ülkemizi iyi bir geleceğe taşıma gayretiyle başarılara imza attığını görüyoruz. Bu vesileyle Van Teknokent Yönetim Kurulu Üyelerimizi,  Genel Müdür Yasemin Yetkin’i ve tüm ekibi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: Wanhaber / Haber Merkezi