Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 24. bölümü, TRT1'de izleyicilerle buluştu. Bu bölümde Selahaddin'in tuzağına düşen Mevdud ile Bernard arasındaki gerilim ve yaşanan olaylar büyük bir heyecan yarattı. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 24. bölümde yaşananlar ve canlı izleme detayları.

TRT1'in sevilen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin son bölümü, dizi severlerin ilgiyle takip ettiği bir yapım oldu. Selahaddin, Mevdud'u ele geçirerek büyük bir hamle yaptı ve Bernard ile karşı karşıya geldi. Bu beklenmedik hamle, obayı karıştırdı ve dizinin akışını değiştirdi. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 24. bölüm canlı izleme ekranı.

Selahaddin'in, Mevdud'u ele geçirip Bernard ile karşı karşıya gelmesi, dizinin heyecan dolu anlarını oluşturdu. Bernard'ın atağa geçmesiyle büyük bir çatışma başladı. 13 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 24. bölümde Selahaddin'in, Bernard olmadan Dolat ve Sultan Nureddin'in huzuruna gitmesiyle büyük bir kıyım başladı. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 24. bölüm canlı izleme ekranı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 24. bölümünde, Mevdud'un suçlarını itiraf etmesi ancak Dolat'ın bunu kabul etmemesi, savaşın kaçınılmaz hale gelmesine neden oldu. Karategin'in Gerard ile birlikte gelmesi ve iltutmuş'un katilinin Bernard olduğunun ortaya çıkması dizinin ilerleyen bölümleri için merak uyandırdı. Selahaddin ve Sultan Nureddin'in Gazze'ye yönelmeleri beklenmedik gelişmelerle karşılaşmalarına neden oldu. Dolat'ın Bernard'a olan düşmanlığı ve Viktorya'nın hamleleri, dizinin yeni bölümleri için büyük bir heyecan yarattı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça izleyebilirsiniz.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi