4 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan İstanbulspor - Pendikspor maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. İstanbulspor - Pendikspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı.

Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise İstanbulspor - Pendikspor CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, İstanbulspor- Pendikspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor- Pendikspor maçı ne zaman?

İSTANBULSPOR - PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN?

04 Kasım 2023 Cumartesi günü, İstanbulspor ile Pendikspor arasındaki heyecan verici Trendyol Süper Lig futbol maçı, futbolseverler için canlı olarak izlenebilecek. Bu önemli karşılaşma, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV kanalları aracılığıyla yayınlanacak.

İSTANBULSPOR - PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Maçı izlemek isteyen sporseverler, Bein Sports 2'yi Digiturk 78 ve Kablo TV 233 numaralı kanallar üzerinden veya Türksat uydusu ve internet platformlarından izleyebilirsiniz. Ayrıca, beIN Sports Tod TV'yi de Türksat uydusu ve internet üzerinden takip edebilirsiniz. Maçın başlama saati 13:30 olarak belirlenmiştir ve bu mücadele İstanbul'un Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda gerçekleşece

Kaynak: Haberler.com

Editör: Ramazan Çetin