Başarı ve tecrübeli olan güzel oyuncu Bige Önal’ın kim olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok dizi ve filmde yer alan güzel oyuncunun aslında kim olduğu araştırılıyor. Aşk hayatı, iş hayatı, sosyal hayatı ve aile hayatı merak ediliyor. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde boy gösteren güzel oyuncu daha birçok projede kendini göstermeyi başarmıştır. Oyunculuğu ve güzelliği ile dillere destan olan Bige Önal’ın kilosu, boyu, sevgilisi, okulu ve ailesinin kim olduğu konusunda araştırmalar yapılıyor.
Bige Önal kimdir?
Güzel oyuncu Bige Önal 1990 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğup büyüyen ünlü isim eski manken olan Mine Baysan’ın kızıdır. Babası ile Galatasaray takımında oynayan eski futbolcu Erhan Önal’dır. Bige Önal, eğitimlerini İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu olarak tamamlamıştır. Eğitim hayatından sonra oyunculuk ve tiyatro alanında çalışmalar yapmak istemiştir ve bu yönde çalışmalarına devam ettirmiştir.
Bige Önal hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Bige Önal 1 Şubat tarihinde dünyaya gelmiştir. Bige Önal Kova burcudur. 
Bige Önal hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Bige Önal Hakan Muhafız, Maral, Sen Çal Kapımı, Bodrum Masalı, Bozkır, Bir Başkadır, Benim Adım Gültepe, Yasak, Tehlike Karım ve Göç Zamanı adlı projelerde yer almıştır. 
Bige Önal kiminle sevgili?
Ünlü oyuncu Bige Önal, kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile sevgilidir. Sık sık gündeme gelmeyen ikili aşklarını gizli saklı yaşamayı tercih ediyor. Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çok yakın bir zamanda nişan yapacakları haberleri ile gündem olmuşlardı. İkili yakın zamanda nişan yapacak ve sonrasında da dünya evine girecekler. Aşk hayatları hakkında çok fazla konuşmayan çift kısa bir süre önce aşklarının çok iyi gittiği konusunda ufak bir açıklama yaptılar. 

 

Editör: Wan Haber