Galatasaray'da kritik Bayern Münih maçı öncesi en merak edilen konuların başında Mauro Icardi'nin oynayıp oynayamayacağı geliyor. Beşiktaş derbisinde son düdüğün gelmesinin ardından kendisini yere bırakan Icardi için maç saati yaklaştıkça yeni gelişmeler yaşanıyor.

TEKNİK EKİPLE GÖRÜŞTÜ

Bayern'e karşı takımını yalnız bırakmak istemeyen Icardi'nin teknik ekip ve daha sonra sağlık ekibiyle gerçekleştirdiği görüşmede, "Ben ne yapıp edip, Bayern Münih maçında oynayacağım" dediği öğrenildi.

SAĞLIK KURULUNDAN RAPOR BEKLENİYOR

Icardi ile ilgili karar için maçtan kısa bir süre önce yapılacak kontrole göre karar verileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun bugünkü durumuna bakacak olan Galatasaray Sağlık Kurulu, oyuncunun ağrılarının azalması halinde teknik heyete, "Oynayabilir" raporu verecek. Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkması halinde ise Barış Alper Yılmaz sahaya sürülecek.

Arjantinli forvet, görevden kaçmayacağını ve iğne ile oynamaya hazır olduğunu teknik kadroya ilettiği de öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk ve doktorlarla durum değerlendirmesi yaparken, Icardi'nin sakatlığının daha da ileri düzeye gitmesinin riskleri üzerine durulduğu öğrenildi.

Kyanak: Mynet

Editör: Ramazan Çetin