Artı Değer Van Spor FK, yarın (12.02.2025) sahasında Menemen Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıkları sürerken, yönetim yarın ki maç için taraftarlara jest niteliğinde bir karar aldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Elazığspor ile karşılaşan ve maç sonrası saldırıya uğrayan Van Spor’u kente gelişinde sabaha kadar bekleyen ve destekleyen taraftarlara teşekkür eden Kulüp Başkanı Erol Temel, yarın ki maçın da ücretsiz olacağını belirterek, tüm taraftarları takıma destek vermeye davet etti.

BAŞKAN TEMEL MAÇA DAVET ETTİ

Artı Değer Van Spor FK Başkanı Erol Temel, yarın oynanacak olan Menemen maçı öncesi Vanlıları maça davet etti.

Artı Değer Van Spor FK Başkanı Erol Temel, tesislerde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hafta sonu Elazığ’da yaşanan sorunlara da değinen başkan Erol Temel, yarın oynanacak Menemen maçı için de çağrıda bulundu.

Çimentaş Elazığspor maçı ve sonrasında yaşanan sorunlara dikkat çeken Başkan Temel, yarın oynanacak olan Menemen maçı için de taraftarları ve Van halkını destek için maça davet etti.

"GELİN HEP BERABER SAHADA OLALIM"

Basın açıklamasında konuşan Başkan Temel, "Yarın oynayacağımız maça tüm halkımızı davet ediyoruz. Gün birlik olma ve Van Spor'a destek olma günü. Sayın valimizi, milletvekillerimizi, belediye eş başkanlarımızı ve Van'a, Van Spor'a gönül veren herkesi saat 14.00 de yanımızda olmaya davet ediyoruz. Diğer şehirlerin takımlarına destek verdiği gibi gelin sizler de hep beraber destek olun, tek yürek olalım" dedi.

Kaynak: Wanhaber: Mecnun Çali