Van Spor Futbol Kulübü As Başkanı Erol Temel, Nazilli Belediyespor maçı sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Van Spor'un sahipsiz bırakıldığını belirten Temel, gazetecilere dert yandı.

Van Spor FK Başkanı Feyat Kıyak'ın istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunduğunu belirten Temel, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgini konuşan Van Spor Asbaşkan Erol Temel, “Kıymetli Basın mensupları, Değerli katılımcılar, Sizleri saygıyla selamlıyorum. Siz haziruna üzülerek bir durumu paylaşmak adına buradayız; Kulüp başkanımız Sayın Ferhat Kıyak Yönetim kurulumuza istifasını vermiş ve kulüp başkanlığından ayrılmak istediğini dile getirmişlerdir. Geçen sezondan beri büyük emek ve gayretleri olan Başkanımızın Yönetim kurulumuza sunmuş olduğu istifası bizleri derinden üzmüştür. Sunduğu istifada yalnız kaldığını, verilen taahhütlerin yerine getirmediği ve daha birçok sebebi sıralamıştır. Bizler yönetim kurulu olarak Başkanımızın verdiği istifayı kabul etmediğimizi, kendisine bizatihi ilettik. Anca bu konuda kararlı ve ısrarlı olduğunu bir kez daha dile getirmişlerdir. Yakalanan başarının devamını sağlamak adına, bizlerde bu ahengin bozulmasında yana olmadığımızı belirtmek isteriz. Anca yönetim kurulumuza sunulan istifanın Durumunu görüşmek adına, Hafta içi olağan toplantı yapıp, konuyu karara bağlayacağız. Ardından kamuoyuyla durumu paylaşacağız. Sizlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: WanHaber / Ramazan Çetin