Pril Boykot Ediliyor mu? Pril İsrail Malı mı, Boykot Listesinde mi? Pril'in Sahibi Kim?

Pril Boykot Ediliyor mu?

Pril, uzun yıllardır tanınan bir temizlik ürünleri markasıdır. Zaman zaman Pril'in hangi ülkeye ait olduğu merak ediliyor. Peki, Pril boykot ediliyor mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde mi? Pril Türk malı mı, sahibi kim?

Pril Boykot Ediliyor mu?

Gündemdeki olaylar sonrası Pril'in boykot edilip edilmediği sıkça araştırılıyor. Pril, 1951 yılında Henkel iştiraki "Böhme Fettchemie" tarafından ilk kez toz formunda bulaşık deterjanı olarak piyasaya sürüldü. Pril, Alman menşeli bir temizlik ürünleri markasıdır ve boykot listesinde yer almamaktadır.

Pril İsrail Malı mı?

Pril, Henkel tarafından satılan bir bulaşık temizleyicisi markasıdır. Henkel, 1876 yılında Fritz Henkel tarafından Almanya'nın Aachen kentinde kuruldu. Şirket, 1878 yılında Düsseldorf'a taşındı. 2013 yılı itibarıyla Henkel'in 46.850 çalışanı bulunmaktadır ve çalışanların yüzde 80'inden fazlası Almanya dışında çalışmaktadır. Dolayısıyla, Pril'in genel merkezi Düsseldorf, Almanya'dadır ve İsrail malı değildir.

Pril Hangi Ülkenin Malı?

Pril, Alman menşeli bir temizlik ürünleri markasıdır. 1970'li yıllardan bu yana bulaşıkları elde yıkamak yerine makinede yıkama fikrini benimseyen öncü markalardan biridir. Pril'in sahibi Henkel'dir ve Almanya'da üretilmektedir.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi