WanHaber / Oktay Dincer

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 2. kez düzenlenen Sağlık ve Medikal Fuarında, kurulan 45 stantta çeşitli sağlık ve medikal ürün tanıtımları yapılıyor.

Fuarda dikkat çeken stantlardan birisi de organik ve vegan bebek ürünleri satan "BABY ICON" firması oluyor.

Firma, doğal içeriklerle üretilen, alkol, paraben ve SLS içermeyen organik ve vegan bebek ürünlerini, Van'daki sağlık fuarında tanıtıyor.

Yerli üretim olan organik ve vegan bebek ürünleri, sağlık ve medikal fuarında kendine özgü nitelikleriyle dikkat çekiyor.

6673bde6-aece-433a-aa12-fb35bbc203db

BABY ICON tanıtım ve satış sorumlusu Özkan Çalışkan, yaptığı açıklamada; “Bizim buradaki amacımız, Van ve çevresindeki 11-12 ilde faaliyet gösterebilmek. Bir oluşma içerisinde ürünlerimizi tanıtmak ve satışını yapmak niyetindeyiz. Ürünlerimiz tamamen yerli üretimdir, üretim yerlerimiz İstanbul ve İzmir’dir. Organik, vegan ve natürel ürünlerdir. Ürünlerimizde alkol, paraben, SLS kesinlikle bulundurmuyoruz. En büyük özelliği, Kazdağları’ndan çıkan kaynak suyundan imal ediliyor olmasıdır. Bunu Türkiye'de ilk kullanan firma "Baby İcon" firmasıdır. Ürünlerimiz, hem anne için hem de bebekler içindir. Bebek şampuanı, losyon, konak önleyici şampuan, biberon, emzik temizleyici, çatlak önleyici yağ, göğüs ucu kremi, bebek yağı, pişik kremi, güneş kremi ürünlerimiz arasındadır” dedi.

519a4806-3eb2-4cbc-9bc8-1aa2d942283a

Ürettikleri organik ürünlerin hepsinin sertifikalı olduğuna değinen Çalışkan, “Tüm ürünlerimiz organik ve vegan ürünlerdir. Bitkisel içeriklidir ve tamamı sertifikalıdır. Bebek sektöründe müşteri sayısı ve satış oranımız artmaktadır. Fabrikamızın merkezi İstanbul ve İzmir'dedir. Buraya tanıtım amaçlı geldik ve burada da bir distribütör edinme ihtimalimiz vardır. Şube açma ihtimalimiz de bulunmaktadır. Ürünlerimizde şampuanlarda çilek özleri, köpük şampuanlarda gliserin, sarı papatya ve yurtlamak çiçeği ekstresi, masaj yağında Hindistan cevizi, avokado ve ayçiçek yağı, el vücut losyonunda Hindistan cevizi yağı, gliserin, bantenol, lavanta ekspresi, güneş kremimizde termal su gibi doğal ve faydalı içerikler kullanılmaktadır. Ayrıca çatlak bakım kremimizde soğuk sıkım zeytinyağı, üzüm çekirdeği, iğde çekirdeği, lavanta çekirdeği, portakal yağı ve bergamut gibi doğal içerikler bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Firma, bugün ve yarın da organik ürünlerini fuar alanında tanıtmayı sürdürecek.

a34b5144-05b5-4244-bf4f-f1b9cdb46ad5

1711a630-6703-4fb0-bbdd-2aeee1d39831

Kaynak: WanHaber / Oktay Dincer