Wanhaber / Haber Merkezi

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti, aday adaylarının müracaatlarını almaya devam ediyor.

İş insanı Çetin Ebinç, AK Parti’den İpekyolu ilçe belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti İpekyolu ilçe Başkanı Yavuz Kuşan, aday adayı Çetin Ebinç'e aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını diledi.

“BAŞVURULAR 22 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK”

AK Parti İpekyolu Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, aday adaylık başvurularının 22 Kasıma kadar devam edeceğini söyledi.

Kuşan, “9 Kasım itibariyle başlatmış olduğumuz Belediye Başkanlık sürecimizi 22 Kasım’a kadar devam ettireceğiz. AK Parti İpekyolu İlçe Teşkilatı olarak bizler de belediye başkanlarıyla alakalı talepleri alarak sürecimizi devam ettiriyoruz. Ben bu sürecin, tüm arkadaşlarımıza, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli kardeşimiz iş insanı Çetin Ebinç’e de çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

EBİNÇ: “KENDİME DEĞİL KENTİME ÇALIŞACAĞIM”

AK Parti İpekyolu ilçe Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Çetin Ebinç; amacının belediyeyi daha ileriye taşımak olduğunu söyledi.

Ebinç; “1970 yılı Van'ın Tuşba ilçesi Yeşilsu Amik köyünde doğdum. Van Spor Kulübü yöneticiliği, VATSO meclis üyeliği, belediye meclis üyeliğinin yanı sıra 30 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Evliyim, 3 çocuk babasıyım. Siyasetin içerisinde yeni değilim, yıllardır partimizin içinde değişik kademelerde görev aldık. İlk Van Gençlik Kolları Başkanlığında görev aldım, sonrasında 3 dönem ilde gençlik kolları yönetiminde bulundum. İl yönetiminde ve merkez ilçe yönetimimizde çok değerli başkanlarım ile beraber çalıştık.

Bu yola çıkmamızda yatan en büyük neden Van’ımızın daha güzel yerlere gelmesi için çaba sarf etmek. Birilerinin taşın altına elini koyması gerekiyor diye düşündük ve biz de elimizle beraber gövdemizi de taşın altına koymak için bu yola çıktık. Rabbim bu yolda bizi utandırmasın. Ben hayatımda da her zaman şunu düstur edinmişimdir; hakkımızda hayırlısı neyse o olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Ramazan Çetin