Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığına atanan Naif Şabu, yönetimi ile birlikte WanHaber’i ziyaret etti. Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Uğur Tunçdemir ile bir araya gelen Şabu ve yönetimi; yaklaşan yerel seçimler, kent ulaşımı ve Yeniden Refah Partisi’nin yaptığı çalışmalara ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Kentin ulaşımının çıkılmaz bir hal aldığını belirten Şabu, "Kentin yolları araç trafiğini kaldırmıyor artık. İş çıkış saatlerinde artan trafik çilesi, vatandaşı bezdirdi. Bu kente acilen alternatif yollar ve alt geçitler yapılması lazım. Bizler vatandaşın sorunlarına hakimiz ve bunları çözmek için bir oluşuma girdik. Van Büyükşehir Belediyesi YRP ile tanıştığı zaman kentteki tüm sorunları çözeceğiz" ifadelerine yer verdi.

a6fa880f-b766-459c-94f1-9c9c59a77378

WanHaber Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Uğur Tunçdemir de ziyaretten ötürü YRP heyetine teşekkür etti.

Ziyarete; Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu’nun yanı sıra Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kaya Ortasaç, Teşkilat Başkanı M. Salih Taşdemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Rıdvan Katar, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Oğhan, Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Şahin ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Başkanı Mahmut Çobanözü katıldı.

YRP-WANHABER-ZIYARET-1

Kaynak: WanHaber / Fatma Öztürk