Wanhaber / Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve ilçe teşkilatı bir yandan 2024 mahalli idareler seçimine hazırlık yaparken öte yandan ilçe sakinlerinin sorun ve taleplerini çözmek için çalışıyor.

Başkan Kuşan’ın, vatandaşların talepleri doğrultusunda Yalım Erez Mahallesi’ne taziye evi kazandırılması için kısa süre önce harekete geçtiği belirtildi. Yapılan çalışmalar sonuç verdiği ve kalabalık bir katılımla taziye evinin temeli atıldı.

“BİR HİZMET AJANDASI OLUŞTURDUK”

Temel atma törenin ardından açıklamalarda bulunan Yavuz Kuşan, “Bugün burada çok amaçlı taziye evinin temelini attık. İnşallah inşaatımız iklim şartları el verdikçe devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte bir hizmet ajandası oluşturduk. Bu ajandada tek bir günü boş geçmiyoruz, geçmeyeceğiz.

İpekyolu, Van’ımızın en büyük ve en kalabalık ilçesi. Haliyle sorumluluğumuz çok fazla. Ama hiçbir şeyden kaçmıyoruz. Bu memleketin çocuklarıyız. Talep, öneri ve şikayetleri biliyoruz. Yönetimimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız 2024 yerel seçimlerinde AK Parti belediyeciliğine fırsat tanıyacak, buna da inanıyorum. Bu güzelim ilçede yaşayan her bir kişi, hizmetin en güzelini hak ediyor. Amaç iyi günün ve kötü günlerin birlik beraberliğini sağlamaktır. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

VATANDAŞIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ NOT ALDI

Başkan Kuşan, daha sonra kısa süre önce Kale yolunda açılan Selimbey-Halilağa Mahalle Başkanlığına geçti. Kuşan, burada vatandaşların talep, öneri ve isteklerini dinleyerek not aldı.

Editör: Ramazan Çetin