WanHaber - Zehra Boğatekin Akman / Fatma Öztürk

Merkez İmam Hatip Lisesi Mehmet Arif Bardak Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere çok sayıda Halk Eğitim usta öğreticisi katıldı.

“EL NE DER HAPİSHANESİNDE YETİŞTİK”

Seminerde eğitimci-yazar Şaban Kızıldağ, usta öğreticilere keyifli anlar yaşattı. Özellikle kuşak çatışmasına vurgu yapan Kızıldağ, “Çiçek olun dediler, büyüdük saksı olduk. Bu toplumda insanlar ölümden sonra en çok topluluk önünde konuşmaktan korkuyor” sözleriyle geçmiş yıllarda hem öğrenci ve öğretmen arasında ki iletişim eksikliğine hem de toplum olarak liderlik kabiliyetinin nasıl ve neden yitirildiğine değindi.

Okul ve aile yaşantısının geçmişe kıyasla daha özgürlükçü olmasını, birey olabilme yolunda iyi bir gelişme olarak değerlendiren Şaban Kızıldağ, "Hepimiz el alem ne der hapishanesinde yetiştik" sözleriyle salondan büyük alkış aldı.

İki gündür Van’da bulunan Dr. Şaban Kızıldağ, usta öğreticiler için verdiği seminerin yanı sıra; Şoförler Cemiyeti çalışanları, VASKİ Genel Müdürlüğü çalışanları, Müftülük çalışanları ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencilerine olmak üzere çeşitli iş kollarından ve kesimlerden gruplara seminerler verdi.

Yıllardır ülke genelinde de çok sayıda seminer ve eğitime imza atan akademisyen ve yazar Dr. Şaban Kızıldağ aynı zamanda Yer Çekimine Karşı Temel Bilgiler ve Mazeret Yok gibi bilinen kitapların da yazarı.

Kaynak: WanHaber - Zehra Boğatekin Akman / Fatma Öztürk