Wanhaber / Fatma Öztürk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) "İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri" tamamlandı.

TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Semra Odabaşı seçilirken, TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına ise Ümit Sari seçildi.

Seçimler sonrası açıklama yapan TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semra Odabaşı; “TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilmiş olmaktan onur duydum. Emeği geçen ve desteği olan başta Van TSO Başkanımız Sayın Necdet Takva ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Buna karşılık VANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva da; “Tebrik ediyor, başarılar diliyorum başkanım. Kadınların ekonomik hayattaki varlığı olmazsa olmazımızdır. Yeni dönemde sizin ve ekibinizin, şehrimizde kadınların girişimci rolünü katbekat arttıracağına inanıyorum” paylaşımı yaptı.

TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Ümit Sari ise; “TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilmiş olmamda emeği geçen ve desteği olan başta Van TSO Başkanımız Sayın Necdet Takva ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunarım. Görevi devir aldığım Sayın M. Seyhan Demir başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sari’yi tebrik eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva; “Şehrimizin ekonomik vizyonu ve zenginliği sizlerin ve ekibinizin omuzlarında şekillenecektir. Maaş üreten, vergi veren genç girişimcilerin değeri paha biçilmez” diye kaydetti.

Editör: Arif Karakaş