Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 23-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar ile ilgili açıklamada bulunan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, sağlık fuarı ile bölgede yine önemli bir etkinliğe imza atacaklarını ifade ederek, “Bu fuar ile bölgemizdeki sağlık alanında faaliyet gösteren kamu kurumları, hastanelerimiz ve özel sektörde faaliyet gösteren sağlık ve tıp ürün tedarikçileri, doktorlarımıza yeni ürün ve teknolojileri bir arada bulma ve kendi alanlarındaki birçok farklı ürüne ulaşma olanağı sunulacaktır.

Fuarımıza yurtiçinden birçok ilin yanı sıra İran ve Irak ülkelerinden ziyaretçi beklenmektedir. Ortadoğu’da bu alanda düzenlenen sayılı fuarlardan biri olan organizasyonumuzda, sağlık ve medikal alanında üretim ve tedarikçi firmaların stant kuracak, ayrıca tıbbi ve cerrahi ürünler, biyokimya, laboratuvar ürünleri, sağlık turizmi, medikal sarf malzeme, hastane hizmet ve tedarik ürünleri sergilenecek.

Uluslar arası ziyaretçi ve katılımcılarımızı ağırlayacağımız organizasyonumuzda Ortadoğu pazarına açılma imkanı doğacaktır. Yurtiçinden ve bölgemizden hastane alım heyetleri, doktorlarımız, akademisyen ve öğrencilerimizin fuarı ziyaret etmesi beklenmektedir” dedi.

Fuara tüm bölge hastanelerinin davet edildiğini belirten Uygun, “İlimizde faaliyet gösteren hastanelerimizin hizmet kalitesi ülke ve bölge bazında üst seviyelerde ciddi bir yol almıştır. Fuarımızda bu büyümeye paralel olarak sektörün tedarikçilerine yeni teknolojileri sunma imkanı doğacaktır. Genel bir sağlık buluşması havasında geçecek fuarımıza başta Van İl Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere birçok kurum destek vermektedir. Bu manada özel ve kamu kurumlarında hizmet veren tüm paydaşların destek vermesi ve fuarımızı ziyaret etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.

kaynak:iha

Editör: Ramazan Çetin