WanHaber-ÖZEL

Van'a Vefa Platformu kurucu Başkanı Osman Yıldız'ın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi üzerine dernekte yeni yapılaşmaya gidildi.

Dernek ismini Osman Yıldız Van'a Vefa Platformu olarak değiştirerek, kurucu başkan Osman Yıldız'ın ismini ölümsüzleştirmek isteyen yönetim kurulu heyeti, yaptıkları basın toplantısı ile yeni yol haritası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Osman Yıldız Van'a Vefa Platformu Yönetim Kurulu adına konuşan yeni başkan Uğur Ebeperi, merhum Osman Yıldız'ın adını dernekte yaşatmaya devam edeceklerinin altını çizerek, "Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan Van'a Vefa Platformu adını ve logosunu Osman Yıldız Van'a Vefa Platformu olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Osman Yıldız Van'a Vefa Platformunu bünyesinde Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığının eklediğini de bildiren dernek, basın toplantısında merhum Osman Yıldız'ın kızına plaket takdimi de yaptı.

Haber: Fatma Öztürk

Editör: Ramazan Çetin