WanHaber/ Oktay Dincer

Bu yıl 7 – 9 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile Van da katılacak.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getirecek olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresinde Van da yerini alarak, turizm potansiyelini ortaya koymaya çalışacak.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliği ile Van uluslararası turizm fuarında stant açarak turizm profesyonelleriyle buluşacak.

Fuara katılan turizm sektöründen önemli isimler, Van'ın doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı bulacak.

Söz konusu fuar ile Van'ın turistik değerleri ve potansiyeli uluslararası platformda daha geniş kitlelere ulaşacak ve turizm sektöründe büyümeye katkı sağlayacak.

Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; “Valimiz Sn. Ozan Balcı'nın destekleriyle, bu yıl 7-9 Aralık'ta 17’incisi gerçekleştirilecek olan Türkiye ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir ‘Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerimizi alıyoruz” dedi.

Vanlı turizmciler de, bu önemli organizasyona Van’ın katılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: WanHaber/ Oktay Dincer