Geçtiğimiz günlerde korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ve Vanspor’un birinci lige çıkarılmasında büyük emekleri olan, Vanspor Eski Genel Kaptanı, Eczacı Lütfü Polat için Gençlik Spor İl Müdürlüğü bir pankart hazırladı.

Vanspor, Krklareli maçında tribünlere asılan "Geçmişten bu güne Vanspor'da büyük emekleri olan ilmiz futbol camiasının duayen isimlerinden Lütfü Polat'ı rahmetle anıyoruz" pankartı maçta duygu dolu anlara neden oldu.

3 PUANI ARMAĞAN EDEMEDİK...

Maç sonrası sosyal medya hesabı üzerinde duygusal bir paylaşım yapan Karakobralar Dernek Başkanı Ercan Dülger, "Ligin daha 2. Haftası ve biz umudumuzdan ödün vermeden yürümeye devam edeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun özverili çalısmaları sonucu takıma katılacak yeni futbolcu kardeşlerimizle gücümüze güç katacağımızdan şüphemiz yok. Bugün sahadan  galibiyetle ayrılıp galibiyeti merhum  LÜTFÜ POLAT abimize armağan etmek isterdik ama olmadı. İnanıyoruz ki bu uzun maratonda gülen taraf biz olacağız. VARDIK, VARIZ,  VAROLACAĞIZ...." ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber