Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz gibi genç yeteneklerin bulunduğu Maraşlı dizisi ekranın yeni ve sürükleyici projeleri arasında bulunuyor.

 İki ismin Başarılı bir şekilde sergilemiş oldukları oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda kadrosu ve hikayesi ile de göz dolduran dizide yeni haberler ve gelişmeler izleyiciyi yarın bekliyor.

 Her hafta şaşırtıcı bir gelişmenin meydana geldiği dizide şimdi de savaşın bir cümlesi ile Mahur ve Maraşlı açısından başka bir hikaye başlayacak.

Kendisini almak amacıyla gelen savaşa kendisini kimin ihbar ettiğini algılamaya çalışan Mahur, sığınacağı tek limanın Maraşlı olduğunu artık anlayacak.

Savaşın ailesinden kiminle kumpas kurduğunu çözmek amacıyla gayret eden Mahur’un aklı çok karışık bir vaziyettedir.

 Maraşlı da gerçeğin peşinde koşacak.

3 bölümü ile büyük dikkat çekmeyi Başaran ve pazartesi Akşamları ekranlara gelen diğer diziler karşısında hatırı sayılır bir reytingi kazanmayı da başarı Maraşlı dizisi ile savaşın babasının eski ortağı Ömer’den bahsetmesi ile beraber bambaşka bir Sırrın daha olduğu Böylelikle ortaya çıkmış olacak.

  • Ömer neden ölmüştür?
  • Ömer kimdir?
  • Mahur'un kafası çok karışıktır.
  • Maraşlı dertleşir Mahur’un yüreğinde ise büyük bir acı vardır.
  • Mahur’u öldürmek isteyen kişi kimdir? Üstelik kendi ailesinden birisi midir?
  • Maraşlının yanında kendisini güvende hissettiğini söyleyen mahura Ailesi karşı çıkacak.

Yeni bölümüyle Maraşlı yarın akşam ATV’de!

Editör: Wan Haber