WanHaber - ÖZEL / Oktay Dincer

İyi Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bütçe toplantısında konuştu. Toplantıda İstanbul’un karşı karşıya kaldığı ve acil çözüm bekleyen sorunlarını dile getiren İzsiz, İstanbul’u depreme karşı dirençli bir hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin toplantıda TOKİ’nin yaptığı stadyumlarla ilgili konuşması üzerine yeniden söz alan İyi Parti İstanbul Milletvekili ve önceki dönem Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Seyithan İzsiz, Van’ın stadyum ihtiyacını dile getirdi.

Toplantıda Van’ın stadyum ihtiyacını Bakan Özhaseki’ye ileten İzsiz, “TOKİ’nin ürettiği stadyumlardan bahsettiler. Sayın bakanım ne kadar konunuzdur bilmiyorum. Ben döneminde Van Spor FK Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak hassaten sizden ricam bugün birçok ilçemizde var olan ama Van’ın bir büyükşehir olduğu doğrusuyla hareket edersek Van’da yeni bir şehir stadyumuna ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesapları üzerinden de bir açıklama yapan İzsiz, “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde, 2013 yılında müjdelenen ama yapımına bir türlü başlanmayan Van Şehir Stadyumu’nu Bakan Özhaseki’ye hatırlatarak, yapılması hususunda çağrıda bulundum.” Paylaşımında bulundu.

İzsiz’in Van konuşması sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kaynak: WanHaber - ÖZEL / Oktay Dincer