Hafta sonu evlerinde televizyon karşısına geçen televizyon izleyicileri TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta programını beğeniyle takip ediyor. Her hafta başka bir şehirde çekilen programda o yöreye özgü bölümler yayınlanıyor. Belgesel severler Şehirden Uzakta programının sunucusunun kim olduğunu merak ediyor. Peki Kıvanç Kasabalı kimdir ve kaç yaşında? Nereli ve eşi kim? Hangi dizilerde rol aldı? İşte Kıvanç Kasabalı'ya dair önemli bilgiler. 

ŞEHİRDEN UZAKTA SUNUCUSU KİMDİR?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta Sunucusu Kıvanç Kasabalı. Kasabalı, oynadığı diziler tarafından bir çok kişi tarafından tanınıyor. 

KIVANÇ KASABALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE EŞİ KİM?

24 Şubat 1975 tarihinde İStanbul'da hayata gözlerini açan Kıvanç Kasabalı, Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme mezunudur. Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı karakterle tanınır hale gelmiştir. 

2005 yılından beri oyuncu Sedef Avcı ile evli olan Kasabalı'nın 8 yaşında Can isimli oğlu vardır.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Şehirden Uzakta sunucusu Kıvanç Kasabalı daha önce Ayrılsak da Beraberiz, Yaprak Dökümü, SAmanyolu, Küçük Kadınlar, Kanlı Düğün ve Yasak Elma gibi dizilerde gösterdiği oyunculuk performansıyla beğeni toplamıştı. 

Editör: Wan Haber