Şubat ayının yaklaşmasıyla beraber yeni ay için burç yorumları astroloji severler tarafından araştırılmaya başladı. Astrolojiye göre burçlar kişinin karakteristik özelliklerinin yanında aşk, iş ve parasal konularını da etkileyebiliyor. Bazı burçlar finansal konularda daha fazla başarı potansiyeline sahip olabilir. İşte parayı sürekli kendine çeken burçlar ve özellikleri...

ŞUBAT AYINDA ZENGİN OLACAK 4 BURÇ

BOĞA BURCU

Boğa burçları şubat ayında kariyer anlamında oldukça başarılı olabilir. İş hayatlarında yeni fırsatlarla karşılaşabilirler ve maddi anlamda kazançlı çıkabilirler. Aşk hayatlarında da olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu için şubat ayı, aile ve ilişkiler anlamında oldukça keyifli geçebilir. Aileleriyle daha fazla vakit geçirebilirler ve ilişkilerinde daha mutlu bir dönem yaşayabilirler. Öte yandan finansal konularda da şanslı olabilirler.

BAŞAK BURCU

Şubat ayı, başak burcu için iş hayatında başarı ve kazanç getirebilir. Kariyerlerinde yükselme fırsatlarıyla karşılaşabilirler ve maddi anlamda kazançlı çıkabilirler. Aşk hayatlarında da olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

Kaynak: Mynet