WanHaber - İstanbul / Fatma Öztürk

Van Tanıtım Günleri kapsamında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen fuara katılan İyi Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Van'ın stat sorununu ele aldı.

Tanıtım günlerinde Vanlı gazetecilere açıklamalarda bulunan İzsiz, "Vanlıların bir evladı olarak iş alanında, siyaset yolculuğunda Vanlılara layık olmaya gayret içerisindeyiz. Temellerini 2007 yılında attığımız ve 2008 resmileşen ve bugün de Fatih Yağız'ın öncülük ettiği derneğimizle ve diğer sivil toplum örgütlerimizle kültürümüzü yaşatıyoruz. İstanbul'da, yaşatmaya gayret ediyoruz. Bugün İstanbul'da bunu yaşıyor ve yaşayabiliyor olmak çok değerli" diyerek tanıtım günlerinin Van'ın gelişimi açısından büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

5b5f444d-8204-4508-90c4-ce292f0451fb

"VAN BİR FUTBOL ŞEHRİ"
Van'a stat yapılıncaya kadar seslerini duyuracakalarını belirten İzsiz, "En son mecliste plan bütçe komisyonunda Van'ımıza yeni bir Van Şehir Stadı talebinde bulunduk. Bugün Türkiye'de sayısız ilçede dahi var olan ama büyükşehir olan ve bir futbol şehri olan Van'ımızda, bizim ihtiyacımıza karşılık verecek olan bir stadın zaruriyeti var. Bu stadın yapılması adına sesimizi duyurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

d8d08d50-54e7-4503-8823-6aaa14fc4eb3

Kaynak: WanHaber - İstanbul / Fatma Öztürk