Geçtiğimiz günlerde Arabesk müziğin efsanesi Müslüm Gürses’in kayıp bir kızı olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddialar karşısında ailenin avukatı, "Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur" açıklamasında bulundu.

Arabesk müziğin efsanesi Müslüm Gürses hakkında geçtiğimiz günlerde kayıp bir kızı olduğu iddiası ortaya atılmış, magazin gündemi bir anda bu iddia ile çalkalanmıştı.

"İddiaları yalanladılar"

Bomba etkisi yaratan iddianın ardından Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur'un ailesinin avukatı Onur Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Şahin, "Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır." dedi.

Editör: Wan Haber