Fox tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu İlayda Alişan kısa bir süre önce Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Masumiyet dizisi beklenen reyting başarısına ulaşamayınca final yapma kararı almış ve yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda etmişti.

Dizide Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan başrolde yer alarak izleyicilere kendisini sevdirmeyi başarmıştı. Dizinin final yapmasının ardından tatile çıkan ünlü oyuncu tek başına değildi! Dizideki rol arkadaşı ve aynı zamanda partneri olan Serkay Tütüncü ve aynı zamanda Deniz Işın ile birlikte yaz aylarının tadını çıkardı. Dizideki partneri Serkay Tütüncü ile hakkında aşk iddiaları çıkan İlayda Alişan kısa bir süre önce bu iddialara yanıt vererek adeta noktayı koydu!

Aşk yok!
Güzel oyuncu İlayda Alişan, Snob Magazin'in muhabirlerine konuşarak hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Genç yıldız Serkay Tütüncü'yle yaşadığı aşk haberlerini yalanladı. Uzun bir süredir hayatında kimse olmadığını belirten İlayda Alişan şu sıralar hakkında çıkan haberlerin hem kendisini hem de ailesini yıprattığını dile getirdi. Bu dönemde mesleğiyle anılmak istediğini belirten İlayda Alişan böylelikle aşk iddialarını sonlandırdı.


İlayda Alişan kimdir?


26 Şubat 1996 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafı Trabzonlu anne tarafı ise Erzincanlı olan İlayda Alişan lise eğitimini Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım bölümünü kazanmıştır. Babasının arkadaşı gizlice İlayda Alişan'ı ajansa kaydetti. Birçok reklam filminde yer alan İlayda Alişan 'Bir Çocuk Sevdim' dizisinde karşımıza çıktı. Ardından Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde de yer almıştır. Çukur ve Hakan: Muhafız dizilerinde de rol alan İlayda Alişan, Masumiyet dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Editör: Wan Haber