Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, 'eleman' polemiğinden sonra ilk defa yan yana geldi.
Galatasaray Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında 'eleman' polemiğinden sonra ilk defa bir araya gelen Ünal Aysal ve Fatih Terim sarmaş dolaş görüntüler sergiledi. Divan kurulu toplantısında divan üyeliğine hak kazanan Fatih Terim'e, Divan Beratı'nı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal verdi. Aysal, Divan Beratı'nı Fatih Terim'e kendisi verdiği için son derece mutlu olduğunu ifade etti.

FATİH TERİM: "BAŞKANIMIZIN ELİNDEN ALMAK BENİ GURURLANDIRDI"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, Divan Beratı'nı almaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Şu ana kadar yaşadıklarımdan çok değişik bir heyecan mutluluk verici bir olay bunu da başkanımızın elinden almak beni ayrıca gururlandırdı. Sayın başkanımıza ve divan başkanımıza, divan üyelerimize bu mutlu anı benimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim" dedi.

MEHMET ALİ BİRAND'I UNUTMADI
Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta gazeteci Mehmet Ali Birand'a da Allah'tan rahmet dileyen Terim, "Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. İyi bir Galatasaraylıydı, Braga'da şampiyonlukta beraberdik. En sonda Trabzon'da beraberdik. Galatasaray için, Türkiye için önemli bir insandı, Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu.
Fatih Terim'in yanı sıra Bülent Ünder, Müfit Erkasap'ın aralarında bulunduğu 165 kişi Divan Beratı almaya hak kazandı.
(BH-RFK-S)

19.01.2013 12:44:44 TSI

Editör: Wan Haber