Çarşamba Akşamları TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden doğduğun ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı 37. Bölüm merak içerisinde beklenirken bu dizinin sevenleri, Mehdi'nin diziden ayrılacağını öğrendi. Fakat nasıl gideceği merak konusuydu.

Yeni bölüm tanıtımı ekranlara gelmesi ile beraber son buldu artık izleyicilerinin merakını Mehdi, diziye ölerek veda edecek!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Mehdi Karakterini Kim Oynuyor?

TV8 ekranlarında çarşamba Akşamları yayınlanan doğduğun ev Kaderindir dizisine başrol oyuncu olarak katılım sağlayan ikili (Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol) oynuyor.

İbrahim çelikkol'un Can verdiği Mehdi karakterinin uzun zamandır yaşamış olduğu ilginç değişim izleyenleri oldukça şaşırtmıştı. Gerçeklikten koparıyordu artık, ansızın bu kadar büyük bir değişim yaşayan karakter, dizinin istenmeyen adam olmuştu, Mehdi açısından senaristler artık ne yapsa kendisini affedilmeyecek noktaya gelmişti. Üstelik dizinin diğer esas adamı barış ile alakalı izleyenlerin daha samimi duyguların meydana geldi. Engin Öztürk'ün can verdiği Barış karakterine Sevgi büyürken, Mehdi ise her hareketi ile adeta itici hale gelmeye başarıyordu.

Demet Özdemir'in Zeynep karakterini oynadığı doğduğun ev Kaderindir dizisinin 31 Mart çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümde Mehdi vurularak hayatını kaybedecek.

Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak doğduğun ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde İbrahim çelikkol'un hayat verdiği Mehdi karakterinin ölüm sahnesini izleyecek izleyici!

Editör: Wan Haber