Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kayak snowboard sporcuları, hafta sonunda Uludağ'da yapılan 'Kayak Snowboard İl Birinciliği Yarışması'nda performanslarıyla dikkat çekti.
Uludağ'da yapılan yarışmalar genç sporcuların başarılarına sahne oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün sporcuları yarışmada adeta şov yaptı. Yarışmacıların yetenekleriyle görsel şölene imza attığı yarışmada ilk gün; çocuk 1 bayan slalom snowboard yarışında Alara Çağla Gergin 1., Ada Nihan Küçükbükücü 2. oldu. Çocuk 1 erkek slalom kategorisinde Metincan Şahin 2. ve büyük erkek snowboard kategorisinde de Mehmet Güney 3. oldu. Aynı gün yapılan yarışlarda slalom kayakta çocuk 2 erkek kategorisinde Serdar Deniz 1., çocuk 1 bayanlarda Aleyna Altınok 2. ve Başak Bozot da 3. oldu.
Öte yandan yarışmaların ikinci günü de heyecanlı müsabakalara sahne oldu. 2. gün büyük slalom yarışlarında Çocuk 1 bayan slalom snowboard yarışında Ada Nihan Küçükbükücü 1., Alara Çağla Gergil de 2. oldu. Çocuk 1 erkek slalomda Metincan Şahin 2., büyük erkek snowboard yarışlarında ise Mehmet Güney 2 oldu.
Yarışmanın sonunda Bursa'nın gururu olan sporcular, 10-12 Ocak tarihlerinde Kars Sarıkamış'ta yapılacak olan Türkiye Snowboard Şampiyonası 1. etap yarışlarına katılmaya hak kazandılar.
(MŞ)

08.01.2013 16:54:14 TSI

Editör: Wan Haber