Beko Basketbol Ligi'nin yıldızlarını buluşturacak ve 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenecek olan Beko All Star 2013 organizasyonun kadroları ve programı açıklandı.
Beko All-Star 2013'te forma giyecek ve basketbolseverlerin oylarıyla belirlenen yabancı ve Türk yıldızların isimleri, bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı. Buna göre yerli ve yabancı kadroları şu şekilde oluştu;

Türk Yıldızlar Kadrosu:
Ender Arslan (Galatasaray Medical Park)
Kenan Sipahi (Tofaş)
Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker)
Sinan Güler (Anadolu Efes)
Emir Preldzic (Fenerbahçe Ülker)
Serhat Çetin (Beşiktaş)
İlkan Karaman (Fenerbahçe Ülker)
Kerem Gönlüm (Anadolu Efes)
İzzet Türkyılmaz (Banvit)
Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park)
C Semih Erden (Anadolu Efes)
C Ersin Dağlı (Galatasaray Medical Park)
ANTRENÖR: Ufuk Sarıca

Yabancı Yıldızlar Kadrosu:
Bo McCalebb (Fenerbahçe Ülker)
Jordan Farmar (Anadolu Efes)
Robert Dixon (Pınar Karşıyaka)
Aleksander Vujacic (Anadolu Efes)
Kirk Penney TED (Ankara Kolejliler)
David Hawkins (Galatasaray Medical Park)
Bojan Bogdanovic (Fenerbahçe Ülker)
Dusko Savanovic (Anadolu Efes)
Charles Davis (Banvit)
Jermareo Davidson (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Joey Dorsey Royal Halı (G.Antep BŞB)
Alade Aminu Pınar (Karşıyaka)
ANTRENÖR: Orhun Ene

SMAÇ VE 3 SAYI YARIŞMALARI KATILIMCILARI AÇIKLANDI
Beko All-Star 2013'te yıldız karmalarının müsabakasının yanı sıra 3 sayı ve smaç yarışmaları da düzenlenecek. Her yıl büyük ilgi görün smaç yarışmasında bu sene birbirinden iddialı 5 isim boy gösterecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden John Edward Prince, Banvit'ten Keith Simmons, Fenerbahçe Ülker'den İlkan Karaman, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Jermario Davidson ve Rodney Carney basketbolseverlere unutamayacakları anlar yaşatacak.

3 SAYIDA ÇEKİŞME BÜYÜK
En az smaç yarışması kadar büyük merakla beklenen 3 sayı yarışmasında da nefesler tutulacak. Beko Basketbol Ligi'nin en keskin şutörleri bu unvana sahip olmak için kıyasıya bir mücadeleye tutuşacak., Aliağa Petkim'den Lionel Chalmers, Pınar Karşıyaka'dan Jon Diebler, Erdemir'den Melih Mahmutoğlu, Türk Telekom'dan Daniel Harris Brown, Hacettepe Üniversitesi'nden Ogün Sevinç ve Beşiktaş'tan Patrick Christopher'ın katılacağı 3 sayı yarışması bir anlamda ligin en iyi şutörünü de tescilleyecek.

MAÇIN MVP'Sİ FACEBOOK VE TWİTTER ÜZERİNDEN BELİRLENECEK
Türk ve yabancı yıldızların karşılaştığı Beko All Star maçının "En Değerli Oyuncusu" oylamasında ise bu sene bir yeniliğe gidildi. Her sene basın mensuplarının oylarıyla belirlenen Beko All Star'ın MVP ödülü için bu sene taraftarlar da oy kullanabilecek.Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi Twitter hesabı @TBForgtr'nin takipçilerinin maç sırasında #BekoAllStarMVP hashtag'ini kullanarak MVP ödülünün sahibi olmasını istedikleri oyuncunun tam ismini yazmaları Twitter üzerinden oy kullanmaları için yeterli olacak. Facebook kullanıcıları ise Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfası olan facebook.com/tbltbf adresindeki anket üzerinden oylarını verebilecekler. Yüzde 50'si basın mensuplarının, yüzde 50'si ise basketbolseverlerin oylarıyla belirlenecek olan MVP ödülü maçın hemen ardından sahibini bulacak.

BEKO ALL STAR 2013 PROGRAMI
Hadise konserinin de yer alacağı organizasyonda basketbolseverler Brooklynettes ve BrooklyKnight'ın şovları ile de coşacak. NBA takımlarından New Jersey Nets'in geçtiğimiz sezon sonunda Brooklyn'e taşınma kararı almasının ardından yeniden yapılanmaya gitmesiyle oluşturduğu dans grubu ve yeni maskotu Beko All Star'da dansları ve özel şovları ile organizasyona heyecan katacak. Ayrıca Action Team de yapacağı gösterilerle organizasyonu renklendirecek.
Beko All Star 2013'ün detaylı programı şu şekilde oluştu:

19 Ocak Cumartesi 2013
16:00-17:00 Türk Yıldızlar Antrenman (Fenerbahçe Ülker Sports Arena)
17:00-18:00 Yabancı Yıldızlar Antrenman (Fenerbahçe Ülker Sports Arena)
19:30 Resepsiyon (Gayrettepe Polat Renaissance Hotel)

20 Ocak Pazar 2013
12:30 Kapı Açılış
13:30-14:00 3 Sayı Yarışması
14:00-14:40 Smaç Yarışması
15:15 All Star Maçı Başlangıcı
16:00-16:15 Hadise Konseri
17:05 MVP Ödülünün Verilmesi
(RFK-RFK-S)

15.01.2013 12:25:15 TSI

Editör: Wan Haber