Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 11. Grup'ta yer alan Yalova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, ligin 8. haftasında İstanbul'da Yıldırımspor ile karşı karşıya gelecek.
Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı da kazanarak dikkatleri üzerine çeviren Yalova'nın 12 dev adamı ligin ilk yarısında yenildiği Yıldırımspor'u İstanbul'da yenerek rövanşı almak istiyor. Lige kötü start veren ve daha sonra toparlanan Yalova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, grubun zirvesinde yer alan takımlarda Yıldırımspor ile mücadele edecek. Play-Off şansını sürdürmek isteyen Yalova'nın 12 dev adamı İstanbul'dan galibiyet ile ayrılarak üst üste 4. deplasman maçını da kazanmak istiyor.
Yıldırımspor ile Yalova Belediyespor arasında 22 Aralık Cumartesi günü İstanbul Zincirlikuyu Yapı Meslek Lisesi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 16.00'da start alacak. Yalova Belediyespor, 9 puanla 5. sırada yer alırken, ev sahibi Yıldırımspor ise 11 puanla lider İTÜ ile aynı puana sahip olmasına rağmen, averajla ikinci sırada yer alıyor.
Ligin ilk yarısında 2 sayı farkla yenildikleri rakiplerini bu kez yenmek istediklerini belirten Yalova Belediyespor Antrenörü Dağhan Oğuz , "İlk yarıda az farkla mağlup olduğumuz rakibimizi, kendi sahalarında devirmek istiyoruz. Son 3 haftada aldığımız sonuçlar ortada. İyi bir hava yakaladık. Performans olarak oyuncularımız en iyi dönemini yaşıyor. Rakibimiz Yıldırımspor'u İstanbul'da yenip, deplasmandaki üst üste 4. galibiyetimize uzanmak istiyoruz. Zor maç olacak ancak Yalova'ya, galibiyetle dönmeyi amaçlıyoruz" dedi.
(EB-MŞ)

21.12.2012 16:43:51 TSI

Editör: Wan Haber