Yasak Elma dizisinin bu akşam ekranlara gelen 102. Yeni bölümünde yine sular durulmadı. Üç sezondur Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde izleyici ağzı açık bir şekilde yasak Elma dizisinin yeni bölümüne odaklandı.

Cansu İle Çağatay Detayı

Nilperi Şahinkaya' nın Hayat verdiği Cansu karakteri, Yıldız ile çağatay'ı ayırmak amacıyla her türlü yolu denedi o kadar ki çağatay'ı bir keresinde kandırıp onunla yatağa dahi girmişti.

Fakat Cansu'nun ikinci hamlesi başarısız sonuçlandı, Çünkü Çağatay, Cansu'nun oyunlarına bir son vermek amacıyla yine bilerek Yıldız'ın kalbini kırmış ve otel odasını yerleştirmişti bunu fırsata çevirmek isteyen Cansu ise olan arkasından otel odasına gitti ve her seferinde aynı numarayı yiyorsun şeklinde Tam da konuştu an Çağatay kendine geldi ve Cansu burada şok olmuştu ancak kaçırılan bir başka Detay var ki kapının diğer tarafında yıldız vardı.

Yıldız, kapının açılması ile beraber Cansu ve çağatay'ı o halde görünce deliye döndü Ve apar topar bir şekilde oradan uzaklaştı.

Bu olanlar sonucunda Cansu, kendisini kiralayıp Hasan Ali'nin evine yerleştiren Şahika ve Ender'in karşısına çıkıp kendisini korumalarını ya da kendisine sahip çıkmalarını her ne kadar istemiş olsa da bu isteği sonuçsuz kaldı.

Yıldız İle Çağatay Ayrıldı Mı?

Yıldız, kalbi kırılmış bir şekilde çocuğunu da alıp bir otel odasına yerleşirken; Çağatay ise onun gönlünü tekrar kazanmak amacıyla her türlü yolu denedi. Şahika ise Yıldız ile Çağatay karıştırıp Böylelikle Hasan Ali'nin gözüne girmeye çalıştı ve hep beraber evi boşaltıp sadece Yıldız ile Çağatay'ın çok rahat bir şekilde konuşmaları ve barışmaları amacıyla onlar için ortam oluşturdular. Hatta oluşturulan Bu ortamın en son noktası ise Şahika'nın, Yıldız ile Çağatay'ın olduğu odanın kapısını dışarıdan kilitlemesiydi.

Yasak Elma Dizisine Ömer Karakteri İle Emre Dinler Katıldı

Dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan Emre dinler, Hasan Ali Bey'in Adana'daki Çok yakın bir arkadaşımın belalı oğlu rolünü oynamaktadır.

Cansu Diziden Ayrıldı Mı, Ayrılacak Mı?

Çağatay'ı kapana kıstırmak amacıyla oynadığı oyunu yüzüne gözüne bulaştıran Cansu, çaresiz bir şekilde önce Ender, sonra Şahika, en son Hasan Ali Bey'in karşısına çıkmış ve hiç kimseden artık inandırıcılık bulamamıştır.

Çılgına dönen Cansu, Tam da Yıldız ile Çağatay'ın bir araya gelip, tartışıp, barışacakları anda elinde bir bidon benzin ile evin etrafını ateşe verdi.

Dumanlar arasında kalan Yıldız ile Çağatay oracıkta yere yığıldı.

Yasak elma dizisinde;

  • Ömer karakterine hayat veren Emre dinlerin nasıl bir rol alacağı,
  • Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya 'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı,
  • Yıldız ile Çağatay'ın içinde bulundukları durumdan kurtulup kurtulmayacakları ile ilgili detayların tamamına ve çok daha fazlasına bir sonraki bölümde ulaşabilirsiniz.

Editör: Wan Haber