Wanhaber / Ramazan Çetin

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü, büro personeli çalıştırılması hizmet alımı için ihaleye çıkacak.

12 ay süre ile Muhasebe ve Bağlı Birimlerde 9 kişi, Personel Servisi 4 kişi, Ziraat 1 kişi, Bilgisayar İşletmeni 1 kişi, Büro Personeli 4 kişi, Revirde 1 kişi ve kampanyada Revirde 4 ay süre ile 3 kişi için ihale ile personel hizmet alımı gerçekleştirilecek.

Aralık ayının başında yapılacak olan ihalenin ardından hizmet alımı şeklinde gerçekleşecek olan personel alımı sonrası 01 Ocak 2024 tarihinde işe başlanacak.

Personel alımına ilişkin ihale ilanı ayrıntılarına https://www.ilan.gov.tr/ilan/1347325/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-personel-hizmeti-alinacaktir adresinden ulaşılabilir.

6 İTFAİYE ERİ VE 6 ŞOFÖR ALIMI DA YAPILACAK

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü 1 yıl süreyle çalıştırmak üzere 6 itfaiye eri ve 6 şoför alımı için de ihale gerçekleştireceğini duyurdu. Toplam 12 kişi ile 12 ay boyunca Fabrikanın İtfaiye Hizmetlerinin yürütülmesi işi de ihale yöntemi ile hizmet alımı şeklinde yapılacak.

Bu hizmet alımı ile ilgili ilan detaylarına da https://www.ilan.gov.tr/ilan/1348114/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-personel-hizmeti-alinacaktir adresinden ulaşılabilir.

Editör: Ramazan Çetin