WanHaber - ÖZEL

Vanspor'un sezon başında Nazilli Belediyespor'dan kadrosuna kattığı Sedat Cengiz ligin ilk yarısında sergilediği performansla göz doldurdu. Duran toplardaki etkili şutları ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen tecrübeli oyuncu takımın başarısında en büyük pay sahipleri arasında yer aldı.

SEDAT İÇİN TRANSFER TEKLİFİ YAĞIYOR

10 numara mevkisinde forma giyen Sedat Cengiz için Vanspor Kulüp yönetimine 1. Lig ve 2. Lig kulüpleri tarafından transfer tekliflerinin geldiği öğrenildi. 2. Lig'de play off potasında yer alan ve sezonu lig atlayarak tamamlamayı hedefleyen Vanspor'un gelen teklifleri reddettiği belirtildi. Sedat'ın 1 buçuk yıl daha Vanspor'la sözleşmesi bulunurken yönetimin yeni bir sözleşme için oyuncuyla görüşüp görüşmeyeceği merak ediliyor.

KOCAELİSPOR KESENİN AĞZINI AÇTI

2. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da yönetimin Sedat Cengiz için resmi teklifte bulunduğu ve oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu öğrenildi. Vanspor yönetimi hedefler doğrultusunda Sedat'ı elinde tutmak isterken Körfez ekibinin oyuncu için önemli rakamları gözden çıkardığı iddia edildi. Sedat Cengiz'in Gölcükspor'da oynadığı dönemde Kocaelispor'a gitmek için fedakarlıklar yaptığı ancak o dönem Yeşil-Siyahlı yönetimin transfere sıcak bakmadığı belirtildi. 

Editör: Wan Haber