İki ünlü şarkıcı ve sanatçı olan Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirleriyle kavga ettiler ve bu olay magazin dünyasına bomba gibi düştü. iki güzel bir mekanda çıktığı sahnede bir birlerini görünce saç baş demeden birbirlerine girdiler.. sahnelerin iki güzel şarkıcısı  aynı mekanda olunca olanlar oldu.


Tuğba Özay ve Ebru Polatın bir birlerine kapışması magazin dünyasına bomba gibi düştü.İki ünlü şarkıcı  Tuğba Özay ve Ebru Polat saç baş demeden birbirlerine girdiler...Ekranların ve magazin dünyasının iki ünlü siması olan Tuğba Özay ve Ebru Polat Maslakta XLarga adlı bir mekanda şarkı için sahne aldılar ve ilk sahneye çıkan isim  Tuğba özay oldu ve ardından  Ebru polat sahneye çıktı ve fakat Ebru polatın sahneye çkması biraz sarktı çünkü kendinden önce sahneye Tuğba özay biraz geç çıktı ve Ebru polatın sahneye çıkması da sarktı...


Ünlü şarkıcı Ebru polat sahneye çıkınca mekandaki müşterilerin boşaldığını görünce çılgına döndü ve bunun sebebinin sahneye geç çıkan Tuğba özay olduğunu düşünerekten Tuğba özay'a senin yüzünden müşteri kalmadı demesi üzerine iki ünlü bir birine girdi.Saç saça yumruk yumruğa kavgaya tutuşan iki güzel şarkıcıyı mekanın görevlileri güçlükle ayırdı. Ebru Polat da saat 03.30'da çıktığı sahneden yarım saat sonra inerek evinin yolunu tuttu.

 

guzeller.jpeg

Editör: Wan Haber