Star TV’de Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Sol Yanım dizisinde 8. bölümde yine gergin dakikalar yaşanacak. Burak’ın ihanet planı nelere mal olacak? ve BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Star TV ekranlarında izleyici ile Perşembe akşamları buluşan Sol Yanım dizisinin 8. bölümünde kıskançlığın pençesine düşmüş olan Burak, Serra ve Selim ilişkisini sabote etmeye kalkışacak. Burak silme karşı oldukça sıcak bir şekilde tavır alırken perde arkasında ihanet planlarını devreye sokacak.

Sol Yanım Dizisinde Yeni Bölümde

  • Kıskançlık ile hırs Burak’ı baştan sona kadar ele geçirmiş olacak ve Burak’ın gerçek yüzü Böylelikle ortaya çıkacak.
  • Serra ile Selim’i mutlu görmeye tahammül edemeyen Burak bu İlişkiyi bitirmek amacıyla elinden gelen her türlü kötü şeyi yapıyor.
  • Selim’i eski partili günlerine döndürmek amacıyla çabalayan Burak Serra’yı ise Selim’in çapkınlıkları hususunda uyararak şüphe tohumları ekmeye çalışıyor.
  • Bütün bunlarla geçilmeyen Burak, Selim’in yaşamı ile adeta oynayacak bir girişimde bulunacak ve ortalık hiç olmadığı kadar karmakarışık bir hal alacak.
  •  Burak’ın planında en büyük destekçisi ise Selim ile Serra Aşkını Bir türlü kabul edemeyen Biricik olacak. Burak ile Biricik ittifakı’nın daha neleri doğuracağı Sol Yanım izleyicilerinin en büyük merak konusunu oluşturuyor.

8. bölümü ile Sol Yanım dizisi 21 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak. Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber