İyi Günde Kötü Günde, dizisi final yaptı hemen akabinde Babil dizisine son verildi. Güvercin adındaki dizi zaten çok kısa süreliğine ekranda tutunabildi.

 Şimdi ise galiba sıra Sol Yanım dizisine geldi.

Tolga Mendi ile Özge Yağız’ın başrollerini paylaştığı Sol Yanım dizisi açısından da artık kritik sürece girilmiş bulunmakta.

 Zira seni çok bekledim adındaki dizi açısından hem de akrep dizisi Sol Yanım dizilerini de tehlikeye atan kanalın kararları sorgulanıyor. Perşembe akşamları bir tempo tutulmuş olan ve Kemik bir izleyici kitlesi elde etmeyi Başaran Sol Yanım dizisi yavaş yavaş da olsa yükselişe geçmeyi başarmıştır.

 Fakat Star TV’nin Sol Yanım dizisine şans verip biraz daha ekranda kalmasına müsaade ettiği uzun zamandır konuşulan konular arasındaydı.

3 Şubat Çarşamba akşamı ise Yine benzer bir şekilde final kararı mı yaşanacak yoksa izleyiciler yeniden Sol Yanım dizisine destek olmaya başlayacak mısın? Tabii ki bilinmiyor fakat dizinin reytinglerinin düşük Gitmeye devam etmesi Star TV’nin filmler kararını almasını da tetikleyebilir.

Babil, iyi günde kötü günde, güvercin dizilerinden sonra Star TV Sol Yanım dizisinin fişini çekecek mi Bu sorunun yanıtını 3 Şubat Çarşamba akşamı dizinin ekranlara gelip gelmeyeceğine bakarak Anlamak mümkün olacaktır.

 Bakalım bundan sonra nasıl bir Rota çizilecek hep birlikte bekleyip görmek lazım.

Editör: Wan Haber