Zuhal topal'la sofrada yemek yarışması programının haftanın ilk günü heyecanı şu sıralar startını vermiştir. 15 Mart 2021 Pazartesi Yani bugün puan durumu merak edilmeye başlandı. Zuhal topal'la sofrada, 15 Mart puan durumu final itibari ile değerlendirilirken, yıllardır ekranlara gelen gelişmeler arasında bütün iddiasını bizlere sunan Zuhal topal'la sofrada 15 Mart 2021 Pazartesi Yani bugün puanları oldukça merak edilmeye başlandı. Hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal topal'la sofrada yarışma programında gerçekleştirilen puanlama, 15 Mart pazartesi günü de detaylı yanmaya başladı. Zuhal topal'la sofrada programı Adı üzerinde olduğu gibi ünlü oyuncu Zuhal Topal tarafından sunulurken, hafta içi her gün saat 16:00 itibari ile ekranlara gelen Zuhal topal'la sofrada yarışması bugün yepyeni bir yarışmacı ile yoluna devam ederken, Diğer taraftan yarışmacının kendisinin belirleyeceği menüsü ve sunacağı yemekleri ile beraber bugünün en çok araştırılan konularından biri günün puanlaması olarak açıklandı.

Fox TV ekranlarında en çok izlenilen Gündüz kuşağı yarışma programı olan Zuhal topal'la sofrada geçtiğimiz Cuma günü final bölümü ile ekranlara gelmişti.

Zuhal topal'la sofrada yemek yarışması programlarının haftanın birincisi bugün merak içerisinde araştırılırken sonuncu olan isim Yaren Hanım olduğu ve Yaren Hanım 24 puan almıştır, 35 puan alan Berrak Hanım ise haftanın en yüksek puanına ulaşmış birincisi olarak 15.000 TL'lik büyük ödülü kazandı.

Editör: Wan Haber