TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve başrollerinde  İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Seda Bakan gibi ünlü oyuncuların bulunduğu eğlenceli dizi Tövbeler olsun hayranlarına kötü haber geldi. Dizi, 32. Bölümde final yapacak ve ekranlara veda edecek.

 Pazar Akşamları yayınlanan, ekranların nadir eğlenceli dizilerinden Tövbeler olsun final kararı aldı. Renkli karakterleri ve güven farkı ile pazar Akşamları Eğlenceli dakikalar yaşatan aile dizisi kategorisi tövbeler  Olsun dizisi ne yazık ki final kararı aldı.

 Tövbeler olsun dizisinin son bölümlerinde pek çok oyuncunun Artık yavaş yavaş kadrodan çıkarıldığı anlaşılıyordu. Dizinin hayranları bu ayrılıkları hoş karşılanmamış ve yerlerine gelen Hasan Kaçan ile diğer oyuncuların dizinin hikayesini düşürdüğünü dile getirmiştir. Beklenen oldu, dizi final yapacak..

 32. bölümde final yapacak olan Tövbeler olsun dizisinde 29. Bölümde Seda Bakan diziye daha önce veda edecek.

 Tövbeler Olsun Dizisi Gidiyor Yerine Teşkilat Geliyor!

 TRT 1 ekranlarının başrollerinde Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un oynadığı, merak içerisinde beklenen dizi Teşkilat’ında hangi gün ekranlara geleceği Böylelikle kesinlik kazandı.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın yanı sıra aynı zamanda kadroda Ezgi Eyüboğlu,Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Enes Han Nalbant, Mesut Akusta ile Atılay Uluışık'ın Da bulunduğu teşkilat dizisinin pazar Akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Editör: Wan Haber