TRT 1 ekranlarında pazar Akşamları yayınlanan teşkilat dizisi, mükemmel bir çıkışı Yakalayarak aynı gün diğer televizyon ekranlarında yayınlanan dizileri de zor durumda bıraktı.

Bu akşam 3. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan teşkilat dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Teşkilat Dizisinin 3. Yeni Bölümünde Çok Önemli Gelişmeler Olacak!

Teşkilatı dizisinin 3. Bölümünün 2. Fragmanını yansıyan sözler ise projenin, izleyicilerinin yüreklerini kabartacak ve Ülkesi açısından bu kadar büyük fedakarlıklar yapan gerçek kişilerin olduğunu da bilmek izleyicileri gururlandıracak.

Teşkilat dizisinde başkan olarak izlediğimiz Mesut akusta'nın etkileyici sesin de şu sözlere dikkat edilmesinde fayda olacaktır: aileleri, çocukları, sevgilileri vardı., umutları vardı. Kim için? sizler için, ülke için... '

Türkiye'de MİT desteğini alan ilk dizi olma özelliğini taşıyan teşkilat, vermiş olduğu dip mesajlar ile de her zaman gündemde kalmayı başaracak. Bu akşam yeni bölümde Bütün ekip, Berlin'de bir operasyona çıkacak... Bu operasyon esnasında meydana gelecekler izleyicilerin heyecanını daha da arttırırken, altta yatan verilecek olan diğer mesajlarda merakla bekleniyor.

Teşkilat dizisi öyle mükemmel bir çıkış yakaladı ki Show TV'de yayınlanan arıza dizisi final yapmak zorunda kaldı.

Teşkilat Dizisi 3. Bölüm Bu Akşam Saat 20:00'da TRT 1'de!

Editör: Wan Haber