Başrollerinde Ali Atay, Alperen duymaz, Funda Eryiğit, hafsanur Sancaktutan gibi yetenekli oyuncuların oynadıkları dizinin her bölümü heyecan Fırtınası biçiminde geçiyor. Ortanın üzerinde bir reyting almayı Başaran Fox TV'nin bu sezonki iyi projelerinden olan son yaz, cuma akşamları zorlu bir süreçten geçiyor.

Gerek hikayesi ile dikkat çeken hem de oyunculuğu performansları ile övgü almayı Başaran dizinin, reytinglerinin düşük rakamlarda seyrettiğine, çok daha iyi oranları dahi hak ettiğine yönelik çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Son Yaz dizisinde şimdiye kadar 9-bölüm ekranlara geldi ve akıcı bir kurguya sahip olan dizinin milyonlarca hayranı var şu anda... Kemik bir izleyici kitlesi aracılığıyla dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Fakat SON YAZ ile alakalı  bir eleştiri var. Dizinin oyuncu kadrosundan daha yüksek beklentiler bu Eleştirinin ana sebebidir. Senaristlere dokunduran bu eleştiri genel itibariyle Milliyet Cadde yazarları tarafından kaleme alınıyor.

Yapılan eleştirilerden bazıları şöyle; 'kısır bir döngünün içine girdiği son Yaz , Halbuki ekip gerçekten çok iyi bir gün bir de onları oynatabilseler.’

Yapılan bu eleştiriler hikayenin artık kısır döngüden uzaklaşması, oyuncuların gerçekten de harika bir şekilde sergilemiş oldukları oyunculuk performanslarının hak ettiğinin verilmesi, senaristlerin, oyuncuların önünü açabilecek çeşitli kareografi yazılımları, senaryoları oyuncuların önüne bırakması gerektiği ile ilgili çeşitli yazılar yazılmaktadır.

Editör: Wan Haber