TRT1 ekranlarının Fenomen dizisi payitaht Abdülhamid bu akşam 137. yeni bölümü ile sizlerle beraber olacak. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid zamanında dile getiren Payitaht Abdülhamid dizisi çok geniş bir kitle tarafından sevilerek takip edilmektedir. Peki Abdülhamit ne zaman, saat kaçta? İşte cevabı haberimizde...

Pek çok gelişme bu akşam yine Payitaht Abdülhamid dizisinde izleyiciyi bekliyor.

Osmanlı Devleti’nin 34. padişahı II. Abdülhamid zamanında dile getiren Payitaht Abdülhamid dizisi Her Cuma akşamı TRT1 ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bu akşam 137. yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alacak payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı.

Payitaht Abdülhamid Bu Akşamki Bölümde Neler Olacak?

  • Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde Hechler tutuklanmış, Goldsiht abdülhamid’e suikast planlamıştı.
  • Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky lise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.
  • Abdülhamit’in Devleti Payidar yapmak ve Devleti Düşmanlarım sokmuş olduğu cendereden Kurtarmak amacıyla vermiş olduğu savaş devam ediyor.
  • Sefirler, Mürzsteg kararlarını Abdülhamit’e daha iletmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapacaktır Abdülhamid’in akb tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatacak ticari dengeleri bozulmuş olan Düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşme kararı alacaklardır.

Heyecanlı ve yeni bölümüyle payitaht Abdülhamid 137. Yeni bölümü ile bu akşam TRT1 ekranlarında sizlerle beraber olacak, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber