TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile izleyiciyi yine soluksuz bırakacak! Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam (21 Mayıs) 152. bölümü ile ekranlarda yer alacak!


Başladığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisini yapımcılığını Es Film üstleniyor. Osman Bodur ve Uğur Uzunok tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Konuk, Serdar AkarDoğan ve Ümit Karaca oturuyor. Osmanlı tarihini konu almasıyla izleyicilere inanılmaz görüntü sahneleri sunan Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncu kadrosu ile de büyük bir takdir topluyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Gürkan Uygun ve Vildan Atasever gibi oyuncuların yer aldığı dizi yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek!


Payitaht Abdülhamid 152. bölümde neler olacak?
Osmanlı Devletinin gizlice parçalamak için bir araya gelen İngiltere Kralı ve Rus Çarı, Reval'de buluşurlar. Bu görüşmedeki bilgiler ise Sultan'a hafiyeler aracılığıyla sunulur. Kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenen Aliye ise ne yapacağını bilemez.


Payitaht Abdülhamid final bölümü ne zaman?
5 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde artık yavaş yavaş sona geliniyor. İzleyiciyi derinden sürükleyen Payitaht Abdülhamid dizisinin final bölüm tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Büyük bir merakla takip edilen dizinin final bölümü 11 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.


 

Editör: Wan Haber