Bu akşam Star TV ekranlarında menajerimi ara dizisinin 30. yeni bölümü ekranlarda olacak.

Diziye yeni bir karakter dahil oldu. Menajerimi ara Göksel kimdir? Sorusu son üç gündür arama motorlarında araştırılan konuların başında geliyor.

Menajeri bir ara dizisinin 30. yeni bölümü ile ilgili fragmanları ekranlara geldiğinde, izleyiciler Göksel karakterine hayat veren Defne Kayalar ile ilgili merak etmeye başladı. Menajerimi ara dizisine Göksel karakteri ile ilgili gerek fragman da gerekse de tanıtımda karakteristik özelliği ile ilgili bilgi verilmemektedir. Hakkında bir açıklama yapılmayan bir ara Göksel karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğu ile ilgili cevabı bu makaleden ulaşabilirsiniz.

Bu akşam menajerimi ara dizisinin 30. yeni bölümünde Göksel karakterine hayat veren Defne Kayalar ekranlarda olacak. Bu makalede Bizlerde sizler için bu karakterin kim olduğu ile ilgili defteri bilgi elde etmeye çalıştık…

Defne Kayalar Kimdir?

1975 tarihinde dünyaya gelen Defne Kayalar, Bilkent Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Pek çok dizi ve filmde oynayan Defne Kayalar en çok tanındığı dizisi ise bu şehir arkandan gelecek adındaki dizidir. Özellikle de internet uygulaması üzerinden rol aldığı dijital dizilerde de adından oldukça bahsettirmeyi başarıyor. Yaklaşık olarak 5 yıldır ekranlarda bulunmayan Defne Kayalar, Geçen hafta yapılan Açıklama ile aradan geçen seneler sonrasında menajerimi ara dizisinin oyuncu kadrosuna Göksel karakteri ile katılım sağladı. En son 2017 yılında bu şehir arkandan gelecek dizisinin Nesrin karakteri olarak izleyicinin karşısına çıkan Defne Kayalar, 2013 senesinde Medcezir dizisinde Sedef, 2013 senesinde 20 dakika birisinde Derine, 2011 senesinde Al Yazmalım dizisinde Suna ve Keskin Bıçak dizisinde ise Burcu karakteri ile bizlerle beraber olmuştu.

Editör: Wan Haber